Jump to content
  • Announcements

    • maddog107

      Issues - Please email us   09/09/2017

      Should you be experiencing issues and are unable to post to an appropriate topic in this section, please email us at support@bellazon.com          
Joe > Average

Problems and Suggestions for BZ - Post Here

Recommended Posts

maddog107    0
On 9/3/2017 at 2:26 PM, Sanni said:

 

Seconded. It’s hard to copy someone's comment without highlighting the info to the left as well.

 

@peroxideblonde

 

I have added some spacing. Please let me know if it works better now or if more space is needed. Thanks :flower:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, maddog107 said:

 

@peroxideblonde

 

I have added some spacing. Please let me know if it works better now or if more space is needed. Thanks :flower:

 

now is perfect, thank you!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
maddog107    0
3 hours ago, Cult Icon said:

Hi,

 

the newest activity button seems to have been disabled on my end.  Is that universal?

Sorry was messing with the menu and I must have deleted it. I will try to restore it shortly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
maddog107    0
5 hours ago, Cult Icon said:

Hi,

 

the newest activity button seems to have been disabled on my end.  Is that universal?

 

Fixed. Let me know if I missed anything :flower:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cult Icon    0
Just now, maddog107 said:

 

Fixed. Let me know if I missed anything :flower:

 

 

It works! thanks very much!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
maddog107    0
17 hours ago, F 4 5 H U N said:

Mods, the new look of site is awful. New format of posted pics stacking vertically is such an eyesore compared to the old one.

 

Link please, I need to track it down. Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
maddog107    0
5 hours ago, Stormbringer said:

Posting in these threads results in double posts

 

Probably there's more (?)

 

yea its really strange, its only in some threads. I am trying to find the cause. Let me know if you see any other threads like that. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
maddog107    0
2 hours ago, 17 Moments of Spring said:

 

weird thing is my attachments are neat, i can see it happening only with user "johnnybravo".

 

maybe it depends on the browser?

 

Dont think its browser related. So the change I made is not retroactive, it would only be applied to future attachments. And as far as johnnybravo maybe he just hit enter after each image :idk:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
CandleVixen    0

Hi gang,

Did the forum change how to find your activity, such as finding the topics you follow? Since the change, I've not been able to pull up my following activity. All I  get is the all activity. 

I can only get to it by a bookmark I have and even that shows multiple posts on a topic instead of the latest one. 

What changes have happened, and can I do something or go  a different way to see my following content? 

Thanks! 
CV

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×