4046 replies · 653062 views
ofcourse (:
Thank you ![]()

I TAKE THE PETE ONE
KKK THANKS
:D
<3

that ones also good! i have that picture on my binder at school
xD
check your messages ;D

I was bored this morning so decided to make some sets of Rihanna:This my first experience of making sets (i used photoshop earlier but never for making sets)
I hope that u'll like it.......
I was bored this morning so decided to make some sets of Rihanna:This my first experience of making sets (i used photoshop earlier but never for making sets)
I hope that u'll like it.......
4,5 i 6 su mi najbolji
![]()

au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ...
![]()
au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ...![]()
![]()
EDIT:Double post.........Sorry
![]()
au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ...![]()
![]()
Oki hvala nadam se da je CS3 dobar, jer imam samo link za taj CS photoshop....

dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS
deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove
![]()
![]()
![]()
Mozes da ga postujes? I ja koristim sedmicu.