4046 replies · 653067 views
dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS![]()
deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove
![]()
![]()
deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove
![]()
![]()
Bio sam na dafontu kad si mi rekla i svi fontovi koje sam koristio do sada su sa Dafonta....super su fontovi tamo...
A za devianart cu tek da vidim za par dana koliko mi bude skidao ovaj cs3 preko torrenta, neznam ni kako cetkice da instaliram....
![]()
![]()
Bio sam na dafontu kad si mi rekla i svi fontovi koje sam koristio do sada su sa Dafonta....super su fontovi tamo...
A za devianart cu tek da vidim za par dana koliko mi bude skidao ovaj cs3 preko torrenta, neznam ni kako cetkice da instaliram....
GREAT one Dajana!
Okay so i was experimenting or rather erm... teaching myself how to make sets last night
and i made this julia set at some crazy hour of the morning. I dont really want it coz i have some new sets being made for me so i thought id post it in here. It's not the great but whatever....

amazing set ![]()
HOT avy Dajana!

2 sets
Natasha Poly

Izabel Goulart

Katja Shchekina

great sets

Thanks
GREAT job Dajana!
Thank you Bella! ![]()