Jennka

4360 replies · 81685 views

Look what I found Jennks:

Even though I don't think they made a good cover from this song...damn, I didn't know they were at Fashion Rocks!

Fashion+music=

And if I was one of those models, I would be smiling all the time when stepping off from the runway

Matching sets are for girls...with cooties!'s avatar
Matching sets are for girls...with cooties!
ndwsgh.jpg

Jennka, where are you?

all the lovers that have gone before…'s avatar
all the lovers that have gone before…

just want to leave you a short hi, sweetpie :Dinah:

How are you?

I hope you're having a great weekend!

ve.ro.nika's avatar
ve.ro.nika

kde se zase flakas???? no, kde???? ty se tu stavis na par dni a pak zase zmizis...

Bregje Heine(ke)n's avatar
Bregje Heine(ke)n

Hey guys

I´m back, at least for a while reply to all soon, hope you haven´t forgotten me

Bregje Heine(ke)n
^ I hear Jennka really, really hates this model named Gisele.

Yeah as much as YOU hate Marisa

Bregje Heine(ke)n
kde se zase flakas???? no, kde???? ty se tu stavis na par dni a pak zase zmizis...

prepac veri mala som dost hekticky rok (ak nie rok a pol? uz ani neviem ) a konecne som spravila statnicu z prekladatelstva, pisomku zo spanielciny a v robote sa to trosku ukludnuje...pocitac mam sice stale pomaly, ale uz mam viac casu ako ty? Ako sa mas? Som rada ze ta po takej dlhej dobe tu stale vidim

Bregje Heine(ke)n
just want to leave you a short hi, sweetpie :Dinah:

How are you?

I hope you're having a great weekend!

yay I´m fine, thank you I had absolutely hectic year...oh my god, glad it´s over. How about you? How are you doing hun?

Bregje Heine(ke)n
Jennka, where are you?

I´m here my dear finally back you haven´t forgotten? Layla, you´re such a sweatheart!!

Bregje Heine(ke)n
ndwsgh.jpg

Joe thank you Although I hate Valentine, this one is just....damn hot

Bregje Heine(ke)n
Hun, just wanted to dedicate the first post of the year to you.

Happy 2009!!!

Hoping this will be one of the best years of your life.

And hoping you'll be around a little more

eNe!!! My net-boyfriend how are you hun? Still here??

Bregje Heine(ke)n
Hope you're having good time with your family and bf

Yes, and having a lot of fruits.

I just can´t resist loving fruits :evil:

Bregje Heine(ke)n
Hey Jennka How are you doing?

Hey you I´m fine now, thank you ´v been damn busy how are you?

Bregje Heine(ke)n

And thank you all for wishing me the best new year btw, is anyone on Facebook folks?

ve.ro.nika's avatar
ve.ro.nika

prepac veri mala som dost hekticky rok (ak nie rok a pol? uz ani neviem ) a konecne som spravila statnicu z prekladatelstva, pisomku zo spanielciny a v robote sa to trosku ukludnuje...pocitac mam sice stale pomaly, ale uz mam viac casu ako ty? Ako sa mas? Som rada ze ta po takej dlhej dobe tu stale vidim

tak gratuluju ke statnici

ja se pripravuju na matutiti pristi rok a jsem z toho na nervy, protoze absolutne netusim jaka maturita bude..porad se dohaduji o te statni maturite a nikdo nic nevi..hruza. taky jsem tu ted delsi dobu chybela, nemam moc casu kvuli skole a tak, ale snazim se sem co nejvic chodit, abych byla trochu v obraze...ted jesm tu ale pecena varena, protoze jsem nemocna (ano, uprosted cervna sem nemocna ) a jeste jsem promarodila narozeniny, takze se mam super. jeste ze uz budou PRAZDNINY!

Bregje Heine(ke)n

ja se pripravuju na matutiti pristi rok a jsem z toho na nervy, protoze absolutne netusim jaka maturita bude..porad se dohaduji o te statni maturite a nikdo nic nevi..hruza. taky jsem tu ted delsi dobu chybela, nemam moc casu kvuli skole a tak, ale snazim se sem co nejvic chodit, abych byla trochu v obraze...ted jesm tu ale pecena varena, protoze jsem nemocna (ano, uprosted cervna sem nemocna ) a jeste jsem promarodila narozeniny, takze se mam super. jeste ze uz budou PRAZDNINY!

dakujeem

vidis, za chvilu mas prazdniny, vyzdravies a budes si uzivat - dozenies oslavu narodenin a ver mi ze ich pooslavujes este aj 3x a co mas, chripku?

Vy este nemate ustaleny typ maturity? U nas sa menila ked som ja maturovala - asi preeed..fuha, tromi rokmi? To ani nie je tak davno vlastne

ve.ro.nika's avatar
ve.ro.nika

dakujeem

vidis, za chvilu mas prazdniny, vyzdravies a budes si uzivat - dozenies oslavu narodenin a ver mi ze ich pooslavujes este aj 3x a co mas, chripku?

Vy este nemate ustaleny typ maturity? U nas sa menila ked som ja maturovala - asi preeed..fuha, tromi rokmi? To ani nie je tak davno vlastne

no, hlavne, aby to nebyla opravdu chripka, ale praseci! :laugh: ne vazne, mam nejakou virozu. dobry na tom je, ze nechodim do skoly

my to tady mam s tema maturitama strasne chytre (ne)vyreseny. uz jednou se statni maturita odkladala,, ale ted to nechteji znova odlozit, ikdyz je to nepripraveny, nemame (rok pred maturitou) seznam povinny cetby (kdyz sme ho meli, tak ho pak zrusili, takze jsem nacetla 20 knizek, ktery jsem cist nechtela k nicemu), ucitele nevi, co nas maji ucit a nikdo nevi, jak ta maturita vlastne bude probihat. ted se resi, jestli to teda zrusit nebo nezrusit, nekdo chce, nekdo ne. je to bordel.

slysela jsem, ze na slovensku byla statni maturita a 75 procent lidi to neudelalo. je to pravda??

Bregje Heine(ke)n
no, hlavne, aby to nebyla opravdu chripka, ale praseci! :laugh: ne vazne, mam nejakou virozu. dobry na tom je, ze nechodim do skoly

my to tady mam s tema maturitama strasne chytre (ne)vyreseny. uz jednou se statni maturita odkladala,, ale ted to nechteji znova odlozit, ikdyz je to nepripraveny, nemame (rok pred maturitou) seznam povinny cetby (kdyz sme ho meli, tak ho pak zrusili, takze jsem nacetla 20 knizek, ktery jsem cist nechtela k nicemu), ucitele nevi, co nas maji ucit a nikdo nevi, jak ta maturita vlastne bude probihat. ted se resi, jestli to teda zrusit nebo nezrusit, nekdo chce, nekdo ne. je to bordel.

slysela jsem, ze na slovensku byla statni maturita a 75 procent lidi to neudelalo. je to pravda??

Prasacia chripka, lol no tak aspon si oddychnes od skoly trosku, nie? ked som chodila do skoly, to bolo na chorobe to najlepsie ziadna skola

Uz si to dobre nepamatam - ale zda sa mi ze hej. Studenti potom spravili tusim hromadny protest a maturita sa opakovala - a potom spravili vsetci okrem nejakeho jedneho cloveka tusim. Najhorsi je ten prechod - to zavedenie maturity, ked nikto nevie o com vlastne bude, je to jeden velky bordel

I'm kind of a big deal's avatar
I'm kind of a big deal
Hey guys

I´m back, at least for a while reply to all soon, hope you haven´t forgotten me

Hun, you're finally back?

You already know that one won't ever forget about you, right?

I was off for the last month as well, but now I'm fully back.

I heard a couple of days ago that Gisele is pregnant. . . OK, not sure why I typed that one? (to open up new topics I guess)

Anyway, how is everything going on? Hope things are still great between you and your boyfriend. Any other news I shall know about. Let's catch up soon, ok?

Oh, just remembered I shall go, and do something. See you soon hun.

*goes jumping like crazy* :hell yea!:

Page of 218